Algemene voorwaarden - Euroslapen

Algemene Voorwaarden

Klantenservice +31 (0)592 86 77 22 (ma-vr 9:00-18:00 uur)

Verzending & Bezorging

Wanneer kan ik mijn pakket verwachten? Als je op werkdagen voor 16.00 uur een bestelling hebt geplaatst ontvang je (mits het door jou gekozen artikel op voorraad is) jouw pakket de volgende dag al thuis. Bestel je in het weekend dan worden bestellingen meestal op dinsdag afgeleverd. Ook wij zijn echter afhankelijk van de UPS bezorgdienst. Het is mogelijk dat het pakket wat vertraging heeft.

Wanneer je niet thuis bent, op dinsdag t/m vrijdag, wordt het standaard bij je buren aangeboden. Als het pakket ook bij je buren niet afgeleverd kan worden, biedt UPS je pakket nogmaals aan. Wanneer je pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van UPS, waarop vermeld staat waar je je pakket dan zelf af kunt halen.
– Dinsdag tussen 9.00 en 17.30 uur
– Woensdag tussen 9.00 en 17.30 uur
– Donderdag tussen 9.00 en 17.30 uur
– Vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur

Wat zijn de verzendkosten ?

In onze webwinkel gelden de volgende verzendkosten:

0 tot 25 euro 2,95
25 tot 250 euro 8,95
250 tot 500 euro 19,95
500 en hoger GRATIS VERZENDING

Wij verzenden dagelijks via UPS, TRANSMISSION en DHL

Voor paketten verzenden onder Rembours bedragen de kosten 25,00 extra

Kan ik mijn bestelling ook op mijn werk laten bezorgen?

Bij de bestelling van je artikelen kun je aangeven op welk adres jij wilt dat wij het pakket bezorgen. Dit kan een woon- of werkadres zijn.

Ruilen & Retouren

Wij willen graag dat je tevreden bent met jouw aankopen van Euroslapen.nl
Je hebt daarom een zichttermijn van 30 dagen. Als jouw aankopen niet aan jouw verwachtingen voldoen dan kun je binnen 30 dagen na ontvangst van jouw bestelling de koop ontbinden door het artikel voorzien van alle labels binnen die 30 dagen te retourneren. Je ontvangt dan het reeds betaalde bedrag retour. Als je het artikel wilt ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of kleur, kun je het artikel op dezelfde wijze retourneren als hieronder wordt aangegeven en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen zoals je gewend bent.

U stuurt een email naar Euroslapen.nl met daarin factuurnr met opgave van reden.
Retour zenden kan naar het volgende adres:

Wil je jouw aankopen retourneren en dit liever telefonisch doorgeven, dan kun je bellen naar : 0592-867222. Wij zullen echter altijd vragen om alsnog een email te verzenden. Wil je een artikel ruilen voor een vervangend of hetzelfde artikel in een andere kleur of maat? Dan kun je de bestelling binnen de zichttermijn van 30 dagen retourneren. Je krijgt het totaalbedrag dan uiterlijk 14 dagen nadat wij de retourzending hebben ontvangen teruggestort op jouw rekening. De nieuwe bestelling plaats je dan gewoon opnieuw zoals je gewend bent. Een bestelling van een vervangend of hetzelfde artikel in een andere maat of kleur geldt als een nieuwe bestelling.

Indien je meerdere malen artikelen retour zendt behoudt Euroslapen.nl zich het recht voor je verzendkosten voor het retourneren te berekenen.

Betaling, Prijzen & Acties

Bij Euroslapen kunt u op verschillende manier betalen. Dit kan door middel van Ideal, wat over het algemeen het makkelijkste werkt en ook de snelste levering heeft. Daarnaast kunt u betalen met Creditcard van bijvoorbeeld MasterCard of Visa met Paypal. U kunt er ook voor kiezen om te betalen achteraf via Afterpay. Zij zullen verder alles regelen voor u.

Mocht u vragen hebben over een andere betaling, kunt altijd contact met ons opnemen. Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Op acties kunnen geen rechten worden ontleend. Op=Op en de looptijd van de actie kan niet worden verlengd.

AfterPay – Digitale Factuur
AfterPay voert voor Euroslapen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Euroslapen.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 750,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 1.000,00.
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.